inovum logo
INOVUM SRL +40 771 476 768 office@bisonsol.ro
Back to top

Inovum

  /  Proiecte   /  Aprovizionare echipamente
Aprovizionare echipamente

Aprovizionare echipamente

Aprovizionarea de echipamente si economisirea resurselor manageriale

Indiferent de profilul unei afaceri, orice afacere are nevoie de echipamente pentru a asigura buna- functionare, eficienta, productivitatea.  Importanta deci nu se pune sub semnul intrebarii, dar cine anume se va ocupa cu supravegherea acestor proiecte de achizitie?

Administratorul firmei, care are o vedere buna asupra necesarului si intelege implicatiile tehnice, de obicei este coplesit de necesarul de aprovizionare. Prospectarea pietii, gasirea unei oferte avantajoase, compararea, stabilirea detaliilor, logistica si eventualele neintelegeri sunt doar cateva dintre responsabilitatile zilnice al persoanei insarcinate de supraveghere.

Este rational totusi ca administratorul unei firme sa se ocupe de un proiect de aprovizionare cu echipamente?

Aceste achizitii fiind numeroase, de la mai multi distribuitori, care necesita fiecare separat atentie, consuma foarte multa energie din partea unei persoane, care in tot acest timp nu va putea sa se ocupe de buna desfasurare a serviciilor oferite de firme, sau de dezvoltarea acestora. In timp ce va urmari ofertele actualizate privind picamerele, polizoarele, masinile de gaurit, rotopercutoarele, autofiletantele, polizoarele unghiulare…sau al unui robot de sters geamuri, atat de importante pentru muncitorii firmei, nu va mai putea urmari ultimele schimbari ale pietei si in asa fel nu va putea corela  pretul serviciilor oferite, cu cele ale pietei. Fiind in asa fel profitul pus in pericol, trebuie sa fie cantarit cu mare atentie cine va fi delegat sa managerieze aprovizionarea de echipamente.

Care sunt alternativele la un om intern, important?

Aprovizionare echipamenteAici ne recomandam noi, echipa Inovum, care in urma unui numar mare de proiecte de achizitie deja realizate, se poate oferi sa va acorde un sprijin real in ceea ce priveste derularea acestor proiecte.

Indiferent de faptul ca ar fi vorba de o ocazie unica, sau de dezvoltari, extinderi periodice, nu ezitati sa luati legatura cu noi. Echipa Inovum este pregatita sa va ofere raspunsuri la eventualele intrebari, nelamuriri. Echipa noastra pune mare accent pe comunicare. Colegii nostri sunt specialisti, care vorbesc mai multe limbi straine, la un nivel inalt. Va rugam, nu ezitati sa luati legatura cu echipa Inovum, ca sa va convingeti personal de acest aspect!

 

 

Echipa noastra este compusa din colegi vorbitori de mai multe limbi straine, la nivel de avansati, inteleg foarte bine principiile de logistica, au experienta in solutionarea unor eventuale probleme complexe, sunt obisnuiti sa gestioneze eventualele sincope ce apar in procesele de achizitie, si nu in ultimul rand, ei participa periodic la traininguri de specialitate, ca si capacitatea lor de negociere sa fie una ireprosabila.