inovum logo
INOVUM SRL +40 771 476 768 office@bisonsol.ro
Back to top

Despre noi

  /  Despre noi

Societatea noastra, INOVUM SRL, este specializata in livrari de produse/echipamente pe plan national si international. 

Unicitatea noastra este data de capacitatea de a livra si pune in functiune articole/echipamente dintr-o gama larga de produse, care uneori se obtin prin metode riguroase sau fac parte din categoria de produse inovatoare, unice in lume, care, uneori, nu sunt prezente nici in piata din Eurpora. 

Societatea noastra nu ofera doar produse standard, portofoliul nostru cuprinzand si echipamente inovatoare, tehnologii noi prin care oferim clientilor nostri posibilitatea de a porni sau de a reinventa o afacere. 

In calitate de furnizor general, putem oferi clientilor nostri o serie de beneficii, prin care acestia pot finaliza proiectele incepute cu succes, intr-un timp mai scurt. 

Printre aceste beneficii, se numara pregatirea unui singur dosar de achizitie, respectiv un singur contract de furnizare, o singura factura, un singur proces verbal de predare primire si punere in functiune, precum si un singur certificat de garantie si de conformitate. Acest lucru faciliteaza depunerea documentelor pentru decont si inchiderea proiectului in timp record. Mai mult, in cazul in care se ivesc probleme privind produsele sau documentele transmise, trebuie contactata o singura companie, scurtand astfel timpul de rezolvare. 

De asemenea, un alt beneficiu ar fi si facturarea fara TVA pentru partenerii nostri straini.

Compania noastra are o filiala in strainatate, unde ofera servicii similare, atat pe plan national, cat si international. 

Dacă doriti ca proiectul dvs. sa fie un real succes, contactați-ne, noi vom livra totul de la A la Z!