inovum logo
INOVUM SRL +40 771 476 768 office@bisonsol.ro
Back to top

Inovum

  /  Proiecte   /  Proiect agricol
agricultura moderna

Proiect agricol

Solutii eficiente pentru proiecte de agricultura moderna

Agricultura si agricultorii abia in ultima perioada au capatat o imagine sociala mai acceptabila in randul generatiei care vine din urma. Chiar si cei mai mici au inteles, ca munca langa animale, munca cu pamantul, poate fi o alegere foarte satisfacatoare din punctul de vedere al profitabilitatii, dar si al sanatatii.

Evolutia rapida, caracteristica ultimei perioade prin care trecem, nu a ocolit nici agricultura. Tara noastra fiind una care respecta traditiile, abia in ultimi ani a ajuns sa inteleaga necesitatea imperioasa de a investi masiv in modernizare. Agricultorii, intelegand faptul ca piata impune limite serioase de calitate si cantitate, s-au orientat treptat cu totii catre posibilitatile oferite de fondurile europene destinate agriculturii in 2021. Totusi, au ajuns si la concluzia ca legislatia ce trebuie sa fie respectata pentru a putea beneficia de bunurile ce pot fi achizitionate cu ajutorul acestor proiecte, necesita implicarea unor experti, deoarece riscurile sunt prea mari.

 

Cum poate accesa o afacere fonduri europene?

Intelegem ca prioritatea unui agricultor este ca utilajele agricole sa fie performante si  ca parcul de utilaje cu cat este mai diversificat, cu atat este mai eficienta munca. Numai daca ne gandim la cele mai uzuale, putem sa enumeram o multime: combinator agricol, semanatoare porumb, tavalugi, combina agricola, combinatoare, cositoare rotativa tractor, cultivator agricol, discuri agricole, erbicidatoare, freza de pamant, combine agricole class, etc. Asta inseamna multe proiecte, multe demersuri, ceea ce ar distrage energia atat de necesara pe partea practica.

Noi recomandam in aceasta situatie externalizarea demersurilor. Angajarea unor profesionisti pentru evaluarea corecta a situatiei, crearea proiectelor personalizate pe necesarul specific, intocmirea actelor si urmarirea procesului de achizitie a utilajelor agricole, este cea mai buna alegere posibila. Lucrand cu un colaborator extern se vor asigura pasii necesari pentru indeplinirea tuturor cerintelor, fara a pune presiune suplimentara pe firma.

 

Cum poate gasi o afacere parteneri eligibili pentru sustinerea demersurilor unui proiect agricol?

 

Pentru ca este intr-adevar anevoioasa gasirea unor parteneri cu experienta reala, noi echipa Inovum, ne pronuntam pentru aceasta misiune, bazandu-ne pe recomandarea unui numar mare de clienti multumiti si proiecte finalizate cu brio.

Echipa Inovum este alcatuita din specialisti cu experienta, care vorbesc limbi straine la perfectiune si periodic participa la traininguri de formare pentru ca mereu sa fie pregatiti chiar si pentru ultimele reglementari, noutati. Va rugam, nu ezitati sa luati legatura cu noi, daca aveti nevoie de parteneri in vederea intocmirii unor proiecte de achizitie de agro- utilaje. Multumim frumos.

 

Echipa noastra este compusa din colegi vorbitori de mai multe limbi straine, la nivel avansat, inteleg foarte bine principiile de logistica, au experienta in solutionarea unor eventuale probleme complexe, sunt obisnuiti sa gestioneze eventualele sincope ce apar in procesele de achizitie, si nu in ultimul rand, ei participa periodic la traininguri de specialitate, ca si capacitatea lor de negociere sa fie una ireprosabila.