inovum logo
INOVUM SRL +40 771 476 768 office@bisonsol.ro
Back to top

Inovum

  /  Proiecte   /  Proiect comercial
Proiect de dezvoltare a afaceri

Proiect comercial

Optimizarea aprovizionarii. Cum?

Productivitatea este noul cuvant magic daca vine vorba de o afacere, indiferent ca e mica, mijlocie sau mare. Productivitatea inseamna de fapt optimizare, in vederea productiei, cu ajutorul resurselor minimalizate. Intelegem si ratiunea, dar apare o noua intrebare, cum?

Proiectele comerciale pot fi foarte deosebite, de la conceptia, ridicarea si exploatarea unui cinematograf, pana la achizitia indirecta a unor materiale prime. Ce este insa esential in ambele cazuri, este ca totul sa functioneze ca un ceas elvetian! Toate materialele sa ajunga exact la momentul potrivit, in cantitatile necesare, pentru a asigura continuitatea, dar sa nu ingreuneze cu probleme de depozitare. Pentru ca productivitatea sa fie asigurata, este nevoie ca managementul aprovizionarii sa nu dea gres niciodata, ca o serie de detalii sa functioneze perfect corelate.

Procesele inovative comerciale au ajutat mult ca domeniul vanzarilor sa devina din ce in ce mai eficient si stabil si aceste procese inovative stau la baza dezvoltarii a tipului de comert pe care il cunoastem azi ca e-comert.

De ce este recomandat ca aprovizionarea sa fie project-based?

Managementul aprovizionarii devine mult mai usor controlabil daca este project- based. Avand multitudinea de sarcini, care depind de buna-executare a altora, un management riguros poate asigura buna functionare si indeplinirea tuturor sarcinilor in vederea reusitei al proiectului.

Ce solutii transparente am la indemana pentru acest tip de management?

Proiect comercialAici ne recomandam noi, echipa inovum, care in urma unui numar mare de proiecte deja realizate, se poate oferi sa va acorde un sprijin real in ceea ce priveste derularea unui proiect comercial si de aprovizionare. Suntem in cunostinta de cauza in tot ceea ce priveste legislatia si politica de colaborare daca vine vorba de camera de comert si industrie.

Indiferent de faptul ca ar fi vorba de o ocazie unica sau de dezvoltari, extinderi periodice, nu ezitati sa luati legatura cu noi. Echipa Inovum este pregatita sa va ofere raspunsuri la eventualele intrebari, nelamuriri. Echipa noastra pune mare accent pe comunicare.  Colegii nostri sunt specialisti, care vorbesc mai multe limbi straine, la un nivel inalt. Va rugam, nu ezitati sa luati legatura cu echipa Inovum, ca sa va convingeti personal de acest aspect!

 

 

Echipa noastra este compusa din colegi vorbitori de mai multe limbi straine, la nivel de avansati, inteleg foarte bine principiile de logistica, au experienta in solutionarea unor eventuale probleme complexe, sunt obisnuiti sa gestioneze eventualele sincope ce apar in procesele de achizitie, si nu in ultimul rand, ei participa periodic la traininguri de specialitate, ca si capacitatea lor de negociere sa fie una ireprosabila.