inovum logo
INOVUM SRL +40 771 476 768 office@bisonsol.ro
Back to top

Inovum

  /  Proiecte   /  Proiect cultural si arta
Proiect cultural

Proiect cultural si arta

Proiect cultural si arta? Suntem incantati sa ne alaturam!

Proiect culturalIndiferent de perioada, oamenii au avut mereu nevoie de posibilitati sa isi transmita valorile. Totalitatea valorilor materiale si spirituale create de omenire se numeste cultura. Pastrarea, transmiterea si raspandirea acestor valori are o importanta mare pentru o societate, mai ales in perioade care pun la incercare caracterul uman. Aceste valori nationale si internationale raman puncte de referinta, pe urma carora evolueaza societatea si nu isi pierde identitatea.

Raspandirea, pastrarea valorilor culturale insa rareori devine o afacere profitabila. Acesta a fost motivul pentru care, din cele mai vechi timpuri, familiile instarite si-au asumat aceasta cheltuiala, nascandu-se in asa fel mecenatul.  In perioada contemporana am cunoscut si ideea sponsorizarii, insa, avand in vedere importanta acestui segment, chiar si fiecare guvern a alocat mereu fonduri consitente pentru aceasta activitate.

In Romania, Administratia Fondului Cultural National, AFCN este acea administratie care gestioneaza proiecte semnificative de cultura si arta. Pe langa aceste proiecte AFCN de cultura si arta, evident vorbim de o piata mare, cu posibilitati infinite si un public diversificat, si cu un interes foarte larg.

Avand in vedere faptul ca in perioada de bunastare, nu doar cetatenii, dar si turistii sunt atrasi de posiblitiati culturale, nu trebuie sa neglijam si impactul comercial al unor eventuale proiecte culturale si de arta. In cazul in care sunteti implicat sau interesat de astfel de proiecte, noi, cei de la echipa Inovum, suntem mai mult decat incantati sa va sustinem demersurile necesare pentru ca sa indepliniti toti pasii necesari, pana la inchiderea cu succes al proiectului cultural sau de arta.

De ce considerati ca avem nevoie de profesionisti tehnici, daca vine vorba de cultura si arta?

Un proiect, granturile, indiferent de faptul ca este un proiect cultural si/ sau de arta, impun indeplinirea unor reguli stricte, respectarea legislatiei deseori stufoase si nu in ultimul rand redactarea si respectarea unor planuri stricte privind cheltuielile necesare. Pentru reusita garantata a acestor proiecte, noi recomandam implicarea unor specialisti din domeniu.

De ce ar trebui sa aleg colaborarea cu echipa Inovum?

Echipa noastra se recomanda in urma unui numar mare de proiecte deja realizate,  si se poate oferi sa va acorde un sprijin real in ceea ce priveste derularea proiectelor de cultura si de arta.

Indiferent de faptul ca ar fi vorba de o ocazie unica sau de evenimente periodice, nu ezitati sa luati legatura cu noi. Echipa Inovum este pregatita sa va ofere raspunsuri  la eventualele intrebari, nelamuriri. Echipa noastra pune mare accent pe comunicare.  Colegii nostri sunt specialisti, care vorbesc mai multe  limbi straine, la un nivel inalt. Va rugam, nu ezitati sa luati legatura cu echipa invovum.ro, ca sa va convingeti personal de acest aspect!

 

Echipa noastra este compusa din colegi vorbitori de mai multe limbi straine, la nivel de avansati, inteleg foarte bine principiile de logistica, au experienta in solutionarea unor eventuale probleme complexe, sunt obisnuiti sa gestioneze eventualele sincope ce apar in procesele de achizitie, si nu in ultimul rand, ei participa periodic la traininguri de specialitate, ca si capacitatea lor de negociere sa fie una ireprosabila.