inovum logo
INOVUM SRL +40 771 476 768 office@bisonsol.ro
Back to top

Inovum

  /  Proiecte   /  Proiect de dezvoltare a afacerii
Incurajarea dezvoltarii a afacerilor prin proiecte

Proiect de dezvoltare a afacerii

Incurajarea dezvoltarii  afacerilor prin proiecte

Dezvoltarea afacerilor locale este un avantaj pentru fiecare parte participanta, in mod direct sau indirect. Productia locala infiinteaza locuri de munca, asigura controlul de aproape asupra calitatii, economiseste timp, din cauza ca evita transporturi indelungate si poate fi totul ajustat in cel mai scurt timp, daca se schimba necesitatile. Astea sunt principalele motive pentru care recomandam si incurajam consumul produselor, serviciilor locale si dezvoltarea acestui tip de afaceri.

In ultima perioada, de cand transportul a devenit anevoios si scump, explozia demografica a ajuns sa fie simtita si in mediul rural, este momentul oportun pentru dezvoltarea ideilor care pot fi adaptate la o afacere rurala. Multe costuri fiind mai suportabile in mediul rural, o idee buna de afacere, poate fi transformata cu mai mare usurinta intr-o afacere profitabila in mediul rural al tarii.

Care sunt avantajele mediului rural pentru a dezvolta o afacere de viitor?

In primul rand spatiul generos, accesibil la costuri rationale. Spre deosebire de orasele aglomerate, o afacere care are nevoie de spatii generoase de depozitare, cum ar fi o afacere online de vanzare, isi va gasi mult mai usor spatiul necesar activitatii sale, si la un cost mult mai rational. Trecand peste acest punct obiectiv, forta de munca disponibila, siguranta ridicata si costurile generale mai scazute sunt toate puncte forte, indiferent de tipul de afacere ce ati dori sa dezvoltati.

Cum ati putea gasi sprijin pentru dezvoltarea  ideii „afacere la tara”?

Ideea afacerilor rurale este favorizata chiar si de Uniunea Europeana. In acest sens sunt accesibile multe fonduri europene pentru aceste zone devaforizate. In cazul in care ideea unei afaceri profitabile, departe de zgomotul orasului s-a nascut deja, nu ezitati sa ne contactati!

Dezvoltare afacere

Permiteti-ne sa ne recomandam noi, echipa Inovum, care in urma unui numar mare de proiecte deja realizate, se poate oferi sa va acorde un sprijin real in ceea ce priveste derularea proiectelor de dezvoltare de afaceri rurale.

Indiferent de faptul ca ar fi vorba de o ocazie unica sau de dezvoltare a afaceri, extinderi periodice, nu ezitati sa luati legatura cu noi. Echipa Inovum este pregatita sa va ofere raspunsuri la eventualele intrebari, nelamuriri. Echipa noastra pune mare accent pe comunicare. Colegii nostri sunt specialisti, care vorbesc mai multe limbi straine, la un nivel inalt. Va rugam, nu ezitati sa luati legatura cu echipa Inovum, ca sa va convingeti personal de acest aspect!

 

Echipa noastra este compusa din colegi vorbitori de mai multe limbi straine, la nivel de avansati, inteleg foarte bine principiile de logistica, au experienta in solutionarea unor eventuale probleme complexe, sunt obisnuiti sa gestioneze eventualele sincope ce apar in procesele de achizitie, si nu in ultimul rand, ei participa periodic la traininguri de specialitate, ca si capacitatea lor de negociere sa fie una ireprosabila.