inovum logo
INOVUM SRL +40 771 476 768 office@bisonsol.ro
Back to top

Inovum

  /  Proiecte   /  Proiect de inovare
proiectelor de inovatie

Proiect de inovare

Importanta inovatiei si necesitatea proiectelor de inovatie pentru o afacere contemporana

Indiferent de faptul ca o afacere s-ar ocupa cu servicii sau productia unor bunuri cat se poate de traditionale, conditiile actuale de piata isi vor spune cuvantul si daca nu altfel, in gestiunea, logistica firmei va fi nevoie de schimbari majore, care va impune inovatia.

Daca ne uitam putin in dex la cuvantul inovator, inovatie, vom gasi o propozitie deosebit de relevanta pentru o societate contemporana: ” Rezolvarea unei probleme de tehnica sau de organizare a muncii cu scopul imbunatatirii (productivitatii) muncii, perfectionarii tehnice etc. )”. Dex-ul, in acest caz este mai mult decat punctual in ceea ce priveste necesitatile contemporane. Asadar, am putea spune ca am stabilit motivatia si necesitatile.

Cum solutionam necesitatile aparute proiectului de inovatie?

Proiectele de inovatie intr-o singura firma, societate, ar putea sa fie deodata chiar mai multe, atingand mai multe sau chiar toate nivelele existente. Desfasurarea acestora ar trebui sa fie foarte bine organizate, ca activitatea departamentelor si productivitatea sa nu fie afectata negativ. Importanta acestui aspect impune ca acele persoane care sunt responsabili de aprovizionarea cu tehnologie noua, sa fie profesionisti.

Care sunt solutiile daca firma nu dispune de profesionisti in achizitie de tehnologie noua?

Proiectele de inovare, fiind deosebit de importante pentru productivitatea si dezvoltarea firmelor, pot fi executate de profesionisti externi, care vin in ajutorul firmelor doritoare de aprovizionare cu tehnologie noua. Un colaborator extern dedicat, vine cu experienta vasta, ce pune la dispozitia celor care au cu adevarat nevoie de asta.

Aici ne recomandam noi, echipa Inovum, care in urma unui numar mare de proiecte deja realizate, se poate oferi sa va acorde un sprijin real in ceea ce priveste derularea proiectelor de inovatie, aprovizionare de tehnologie noua, inovatoare.

Indiferent de faptul ca ar fi vorba de o ocazie unica sau de dezvoltari, extinderi periodice, nu ezitati sa luati legatura cu noi. Echipa Inovum este pregatita sa va ofere raspunsuri la eventualele intrebari sau nelamuriri. Echipa noastra pune mare accent pe comunicare. Colegii nostri sunt specialisti, care vorbesc mai multe  limbi straine la un nivel inalt. Va rugam, nu ezitati sa luati legatura cu echipa Inovum, va convingeti personal de acest aspect!

Echipa noastra este compusa din colegi vorbitori de mai multe limbi straine, la nivel avansat, inteleg foarte bine principiile de logistica, au experienta in solutionarea unor eventuale probleme complexe, sunt obisnuiti sa gestioneze eventualele sincope ce apar in procesele de achizitie si nu in ultimul rand, ei participa periodic la traininguri de specialitate, ca si capacitatea lor de negociere sa fie una ireprosabila.

proiectelor de inovatie