inovum logo
INOVUM SRL +40 771 476 768 office@bisonsol.ro
Back to top

Inovum

  /  Proiecte   /  Proiect de mediu
Proiect de mediu

Proiect de mediu

Protejarea mediului- cea mai noua directiva absoluta pentru omenire

Uniunea Europeana adopta anual noi reglementari, emite directive si legi din ce in ce mai severe privind protectia mediului inconjurator. Aceste reglementari au fost menite ca sa protejeze aerul, solul, apele, vietatile si mediul inconjurator cladit voit sau natural.

Acordul de mediu este acel act administrativ prin care se stabilesc conditiile si masurile pentru protectia mediului, in concordanta cu ultimele reglementari europene. Toate aceste masuri trebuiesc respectate intocmai, de fiecare data cand se deruleaza un proiect care ar putea sa aiba un impact major asupra mediului inconjurator.

Aceste legi privind protectia mediului, in multe situatii nu mai sustin profitabilitatea unor proiecte, indiferent de cat de utile ar fi ele pe moment pentru societate. Ele urmaresc interesul pe termen lung, asigurand in asa fel un viitor viabil si pentru mostenitorii  nostri. Fiind un subiect delicat, putem citi din ce in ce mai multe referate privind protectia mediului, si putem constata ca parerile raman impartite. Dezvoltarea, intr-adevar ramane la fel de importanta ca si protejarea mediului, asadar, in cazul fiecarui proiect este recomandat ca reglementarile acordului de mediu, oricat de stufoase ar fi, sa fie respectate intocmai.

Cum pot asigura indeplinirea reglementarilor acordului de mediu?

Indiferent de natura proiectului care are nevoie de avizare privind respectarea acordului de mediu, recomandam consultarea, angajarea unor profesionisti, care se ocupa de zi cu zi, la nivel profesional de aceasta ramura. Fiind vorba de o sumedenie de reglementari si directive care sufera modificari destul de des, aveti nevoie de o echipa care se afla mereu la inaltimea situatiei. In caz contrar, succesul proiectului nu este garantat, deoarece lipsa avizului de mediu poate stopa efectiv orice activitate.

Unde gasesc consultanta potrivita pentru a indeplini toate reglementarile acordului de mediu?

Echipa Inovum se recomanda pentru aceasta sarcina! Bazandu-ne pe o experienta semnificativa privind managementul de mediu si proiecte pentru protejarea mediului, echipa noastra poate prelua aceasta sarcina, si este capabila sa o duca la succes. Cu toate ca e nevoie de respectarea unui numar semnificativ de mare de reglementari, datorita experientei, noi va putem asigura ca nu reprezinta o greutate solutionarea.

Proiect de mediuIndiferent de faptul ca ar fi vorba de o ocazie unica sau de dezvoltari, extinderi periodice, nu ezitati sa luati legatura cu noi. Echipa Inovum este pregatita sa va ofere raspunsuri  la eventualele intrebari, nelamuriri. Echipa noastra pune mare accent pe comunicare. Colegii nostri sunt specialisti, care vorbesc mai multe  limbi straine, la un nivel inalt. Va rugam, nu ezitati sa luati legatura cu echipa Inovum, ca sa va convingeti personal de acest aspect

 

 

Echipa noastra este compusa din colegi vorbitori de mai multe limbi straine, la nivel de avansati, inteleg foarte bine principiile de logistica, au experienta in solutionarea unor eventuale probleme complexe, sunt obisnuiti sa gestioneze eventualele sincope ce apar in procesele de achizitie, si nu in ultimul rand, ei participa periodic la traininguri de specialitate, ca si capacitatea lor de negociere sa fie una ireprosabila.