inovum logo
INOVUM SRL +40 771 476 768 office@bisonsol.ro
Back to top

Inovum

  /  Proiecte   /  Proiect de sanatate
Proiect de sănătate

Proiect de sanatate

Tehnologie performanta accesibila prin proiecte de sanatate pentru toti

Schimbarile accelerate sunt caracteristice mai multor domenii in ultimii ani. Sanatatea face parte din ele, dar avand in vedere faptul ca reprezinta un interes comun, a primit o semnificatie deosebita, mai ales in prisma schimbarilor majore ce au intervenit in societate in ultima perioada.

Sanatatea a capatat o importanta deosebita pentru fiecare persoana, dar si pentru societate. Mentinerea ei, asigurarea serviciilor competente pentru recapatarea ei, reprezinta o prioritate absoluta pentru individ si societate, deopotriva. Calitatea acestor servicii depinde in mare masura de tehnologia care este pusa la dispozitia celor care lucreaza in domeniul sanatatii. Munca lor poate sa devina mult mai eficienta daca au acces la tehnologie performanta, indiferent ca ne gandim la unelte care ar facilita telemunca, sau la aparatura performanta pentru laboratoare, instrumente eficiente medicale, sau chiar si posibilitatea de a oferi servicii de ultima ora cu ajutorul unor laboratoare mobile.

De ce nu putem beneficia cu totii totusi de ultima generatie de tehnologie disponibila pentru sanatate?

In domeniul tehnic, noutatile vin rapid, si costurile sunt semnificative. Orice aparatura medicala, intr-un timp foarte scurt poate fi declarat uzat sau depasit, din punct de vedere tehnic. Aceste doua aspecte sunt cele mai anevoioase de rezolvat pentru cei care activeaza in domeniul sanatatii.

Care este solutia moderna pentru a obtine tehnologie de ultima ora in domeniul sanatatii?

Indiferent ca e vorba de intretinerea periodica a aparaturii existente, reinnoirea partiala sau totala al aparaturii medicale, sau al celui care este achizitionat pentru telemedicina, vorbim de o cantitate semnificativa de considerente de care trebuie sa se tina cont, ca toate aceste dezvoltari sa fie conforme, practice, utilizabile la potentialul lor maxim si nu in ultimul rand, respectand un cost rational. Pentru ca toate aceste sa fie respectate intocmai, recomandam delegarea acestor sarcini catre specialistii care se ocupa cu achizitii prin proiecte pentru sanatate.

Aici ne recomandam noi, echipa Inovum, care in urma unui numar mare de proiecte deja realizate, se poate oferi sa va acorde un sprijin real in ceea ce priveste derularea proiectelor de sanatate.

Indiferent de faptul ca ar fi vorba de o ocazie unica, dezvoltari, extinderi , reinnoiri tehnologice, nu ezitati sa luati legatura cu noi. Echipa Inovum este pregatita sa va ofere raspunsuri  la eventualele intrebari, nelamuriri. Echipa noastra pune mare accent pe comunicare. Colegii nostri sunt specialisti, care vorbesc mai multe  limbi straine, la un nivel inalt. Va rugam, nu ezitati sa luati legatura cu echipa Inovum, ca sa va convingeti personal de acest aspect!

Echipa noastra este compusa din colegi vorbitori de mai multe limbi straine, la nivel avansat, inteleg foarte bine principiile de logistica, au experienta in solutionarea unor eventuale probleme complexe, sunt obisnuiti sa gestioneze eventualele sincope ce apar in procesele de achizitie, si nu in ultimul rand, ei participa periodic la traininguri de specialitate, ca si capacitatea lor de negociere sa fie una ireprosabila.