inovum logo
INOVUM SRL +40 771 476 768 office@bisonsol.ro
Back to top

Inovum

  /  Proiecte   /  Proiect energetic
Proiect energetic

Proiect energetic

Energie regenerabila pentru caminul tau si pentru afacerea ta cu ajutorul unui proiect energetic!

Nu mai este o noutate ca Uniunea Europeana urmareste cu mare intensitatea inlocuirea unor forme ineficiente al generarii de energie si reducerea de emitere a noxelor in atmosfera. Fiind o schimbare majora, care atinge mai toate aspectele vietii noastre, este nevoie de sacrificii financiare mari pentru a atinge acest obiectiv.

Toate aceste aspecte ale realitatii au motivat Uniunea Europeana sa finanteze din ce in ce mai multe proiecte de energie, incepand de la  achizitia panourilor fotovoltaice pentru locuinte, cum este si cunoscutul proiect „Casa Verde „, pana la co-finantarea unor proiecte mari, cum e si schimbarea termocentralelor vechi, care functionau pe carbune, pe unele care au ca baza deja gazele naturale.

Proiect energeticPrioritar ramane insa energia regenerabila, alternativa. Vorbim de utilizarea acelor resurse care sunt exploatabile in mod natural, cum e apa, lumina, soarele, vantul.

O casa eficienta din punct de vedere energetic, este un ideal absolut, care incepe sa se contureze din ce in ce mai bine in fata ochilor nostri. Panourile solare, care asigura apa calda deja au devenit atat de eficiente incat pot asigura necesarul unei case, aproape tot anul, exceptand perioada cand apare gerul.

Privind panourile fotovoltaice iarasi, nu numai ca posibilitatile sunt accesibile tuturor, indiferent de necesarul de consum, dar apar din ce in ce mai des parcuri fotovoltaice, care asigura independenta energetica al unei comunitati intregi si nu in ultimul rand este deosebit de avantajos din punct de vedere financiar.

Ce trebuie sa stiu pentru ca sa pot accesa si fonduri pentru un proiect energetic?

Fiind vorba de un domeniu tehnic, care necesita cunostinte exacte si de o arie dominata de o serie de legi, recomandam delegarea sarcinii catre profesionisti capabili sa gestioneze amandoua partile ale problemei.

La cine sa apelez pentru a nu pierde timp pretios si oportunitati?

Aici ne recomandam noi, echipa Inovum, care in urma unui numar mare de proiecte deja realizate, se poate oferi sa va acorde un sprijin real in ceea ce priveste derularea proiectelor de energie si aprovizionare.

Indiferent de faptul ca ar fi vorba de o ocazie unica, sau de dezvoltari, extinderi periodice, nu ezitati sa luati legatura cu noi. Echipa Inovum este pregatita sa va ofere raspunsuri la eventualele intrebari, nelamuriri. Echipa noastra pune mare accent pe comunicare. Colegii nostri sunt specialisti, care vorbesc mai multe  limbi straine, la un nivel inalt. Va rugam, nu ezitati sa luati legatura cu echipa Inovum, ca sa va convingeti personal de acest aspect!

 

Echipa noastra este compusa din colegi vorbitori de mai multe limbi straine, la nivel de avansati, inteleg foarte bine principiile de logistica, au experienta in solutionarea unor eventuale probleme complexe, sunt obisnuiti sa gestioneze eventualele sincope ce apar in procesele de achizitie, si nu in ultimul rand, ei participa periodic la traininguri de specialitate, ca si capacitatea lor de negociere sa fie una ireprosabila.