inovum logo
INOVUM SRL +40 771 476 768 office@bisonsol.ro
Back to top

Inovum

  /  Proiecte   /  Proiect IT
Proiect It

Proiect IT

Ultimii ani, mai mult decat oricand, ne-au demonstrat importanta gadgeturilor, importanta capacitatii noastre de a constientiza utilitatea lor si posibilitatile nemarginite pe care ni le pot oferi. De la cea mai mica, pana la cea mai mare afacere a fost nevoita sa inteleaga importanta deosebita a departamentului IT, fie a fost vorba de organizarea unui intreg departament prin achizitia directa a echipamentelor IT, fie de dezvoltarea lui cu ajutorul diferitelor proiecte IT.

 Vorbim de un domeniu deosebit de dinamic si specific, care impune experienta profesionala, coerenta, cunostinte up to date, pentru ca un proiect IT sa se solutioneze cu aparatura capabila, sa dea randament maxim, un timp cat mai indelungat si potrivit necesitatilor pentru care a fost ales.

Proiect ItPentru a face fata cu brio acestor conditii, inelegem ca este nevoie, pe langa cunostintele tehnice si de o cunoastere buna a pietei, a actualitatii comerciale si intelegerea si capacitatea de a urmari legislatia in vigoare intocmai. Din aceste motive, pentru a veni in ajutorul societatilor, ne recomandam noi, in calitate de expert in achizitii publice si achizitii directe.

Lucrand cu un colaborator extern, activitatea comerciala al unei societati nu va fi ingreunata, asigurand productivitatea, lipsa de stres suplimentar si siguranta indeplinirii tuturor acelor pasi care sunt necesari pentru dezvoltarea informatica.

Echipa Inovum in urma unui numar mare de proiecte deja realizate, se poate oferi sa va acorde un sprijin real, in ceea ce priveste realizarea conceptelor de achizitii directe de echipamente IT, sau orice alt beneficiu, care vine din faptul ca de-alungul timpului a devenit expert in achizitii publice.

Avand in vedere necesitatile speciale ale perioadei prin care trecem, am dori sa va informam asupra faptului ca echipa Inovum va poate oferi diferite concepte performante de achizitii pentru imprimanta laser multifunctionala.

Indiferent de faptul ca ar fi vorba de o ocazie unica, sau de dezvoltari, extinderi periodice, nu ezitati sa luati legatura cu noi. Echipa Inovum este pregatita sa va ofere raspunsuri la eventualele intrebari sau nelamuriri.

Echipa noastra pune mare accent pe comunicare.

Colegii nostri sunt specialisti, care vorbesc mai multe limbi straine la un nivel inalt. Va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu echipa Inovum, ca sa va convingeti personal de acest aspect!

Echipa noastra este compusa din colegi vorbitori de mai multe limbi straine, la nivel avansat, inteleg foarte bine principiile de logistica, au experienta in solutionarea unor eventuale probleme complexe, sunt obisnuiti sa gestioneze eventualele sincope ce apar in procesele de achizitie, si nu in ultimul rand, ei participa periodic la traininguri de specialitate, ca si capacitatea lor de negociere sa fie una ireprosabila.