inovum logo
INOVUM SRL +40 771 476 768 office@bisonsol.ro
Back to top

Inovum

  /  Proiecte   /  Proiect educațional
lego educational

Proiect educațional

Raspunsuri si solutii prin proiecte educationale

Importanta educatiei nu a fost pusa sub semnul intrebarii niciodata, insa acum, mai mult decat oricand, a capatat o importanta deosebita, chiar si in randul adultilor. Schimbarile accelerate si radicale, care deja fac parte din vietile noastre, de mai bine de un deceniu, impune perfectionare continua, dezvoltare, sau chiar si reorientare profesionala completa. In acest context, am putea constata ca educatia a devenit universal necesara, indiferent de varsta.

Suntem cu totii obisnuiti deja cu fenomenul ca profesii apar si dispar, cu totul. Intelegem si drama celor care se regasesc intr-un mod invoit in astfel de situatii. Planurile de consiliere educationala si proiectele educationale deja fac parte din multitudinea proiectelor permanente derulate de primari, deoarece piata muncii si societatea nu ar putea sa functioneze corect fara astfel de interventii.

In contextul pandemiei, care ne-a schimbat radical modul de raportare la educatie, ni s-a demonstrat ca nu am fost pregatiti nici mental, nici practic, de tot ceea ce este nevoie pentru educatia online sau pentru derularea cursurilor gratuite online, oricat de importante ar fi fost astea in anumite momente.

Necesarul instrumentelor educationale insa nu sunt doar cele digitale. Daca e vorba de orice domeniu care necesita exercitiu practic, vom avea nevoie de proiecte serioase de achizitie pentru instrumente educationale.

Cum putem beneficia de toate facilitatile disponibile pentru o achizitie mai rapida si eficienta?

Noi va propunem ca in loc sa studiati diferite modele de proiecte educationale, sa apelati la echipa Inovum. Noi ne recomandam in urma unui numar mare de proiecte, deja realizate pentru a va putea oferi un sprijin real in ceea ce priveste derularea acestor proiecte educationale.

Ce sprijin poate oferi Inovum?

Echipa noastra este pregatita periodic cu traininguri de specialitate, dar si experienta vasta in domeniu ne recomanda pentru solutionarea tuturor cerintelor si a eventualelor sincope. Colegii nostri sunt experti in fiecare detaliu al unui proiect, de la prospectare, prin logistica, pana la receptia finala.

Indiferent de faptul ca ar fi vorba de o ocazie unica, sau de dezvoltari, extinderi periodice, nu ezitati sa luati legatura cu noi! Echipa Inovum este pregatita sa va ofere raspunsuri  la eventualele intrebari sau nelamuriri. Echipa noastra pune mare accent pe comunicare. Colegii nostri sunt specialisti, care vorbesc mai multe  limbi straine, la un nivel inalt. Va rugam, nu ezitati sa luati legatura cu echipa Inovum, pentru a va convinge personal de acest aspect!

 

Echipa noastra este compusa din colegi vorbitori de mai multe limbi straine, la nivel de avansati, inteleg foarte bine principiile de logistica, au experienta in solutionarea unor eventuale probleme complexe, sunt obisnuiti sa gestioneze eventualele sincope ce apar in procesele de achizitie, si nu in ultimul rand, ei participa periodic la traininguri de specialitate, ca si capacitatea lor de negociere sa fie una ireprosabila.